nyahovas

Nya Hovås

”Med stora visioner och glimten i ögat växer en levande blandstad fram i Nya Hovås. Ett personligt boende för alla generationer med ett småskaligt butikskoncept, service och mötesplatser.” Så beskrivs Nya Hovås av oss som utvecklar området. Men det handlar om så mycket mer när man är många aktörer som samsas på en relativt liten yta där ambitionen att skapa något i världsklass ligger i fokus.

När man som i Nya Hovås uppmanar alla att tillsammans skapa livet mellan husen först, innan livet i husen tar form händer det något. Här skapades ett gemensamt dokument som fick namnet NYA HOVÅS KVALITETER. I det finns inspiration och förutsättningar för att skapa något alldeles speciellt. Alla i projektet är överens om att vi ska skapa en blandstad i absolut världsklass. Så det är bara att kavla upp ärmarna och fortsätta i samma anda.

Nya Hovås är mer än bara ett ställe att bo på. Det är en plats att leva. Här finns närheten till naturen, närheten till stadens puls, varierat och specialiserat shoppingutbud, fina slingor att springa på, tennisplaner, caféer och mycket, mycket mer.
När man vet hur man vill leva är det enkelt att bestämma sig för var man vill bo. Välkommen till Nya Hovås!

Contact


Gymnasiegatan 16, 434 50 Kungsbacka

  • Gymnasiegatan 16, 434 50 Kungsbacka

  • +1 (555) 295-5555

 

 

 

 

© Tornstaden 2015